Matematik

differentiation af sammensat funktion

06. maj 2015 af improvemybrain (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan vise mig hvordan man gør? Jeg gik glip af det i undervisningen og er ikke sikker på at jeg gør det rigtigt. TAK :)

(der skal bruges tretrinsreglen)

 Omskriv følgende brøker til en brøk med et helt tal som nævner:

1/√7 - √3

Omskriv følgende brøker, så der står et helt tal i tælleren:

√17 + √5 / 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2015 af PeterValberg

Overskriften og opgaven passer ikke sammen, hvordan lyder opgaveteksten ?

Upload gerne et billede af opgaven

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2015 af mathon

                                 \frac{1}{\sqrt{7}}-\sqrt{3}=\frac{\sqrt{7}}{7}-\sqrt{3}=\frac{\sqrt{7}-7\sqrt{3}}{7}


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2015 af mathon

                                 \frac{3\sqrt{17}+\sqrt{5}}{3}=\frac{(3\sqrt{17}+\sqrt{5})\cdot (3\sqrt{17}-\sqrt{5})}{3(3\sqrt{17}-\sqrt{5})}=\frac{9\cdot 17-5}{3(3\sqrt{17}-\sqrt{5})}=\frac{148}{3(3\sqrt{17}-\sqrt{5})}


Svar #4
06. maj 2015 af improvemybrain (Slettet)

her er et billede af opgaven

Vedhæftet fil:diff.brøk.JPG

Svar #5
06. maj 2015 af improvemybrain (Slettet)

og tak mathon, men burde man ikke differentiere osv??


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2015 af mathon

hvad er B2 stx (ID c11711)-tricket ?


Svar #7
06. maj 2015 af improvemybrain (Slettet)

her er et billede fra bogen 

Vedhæftet fil:diffkvot.JPG

Svar #8
06. maj 2015 af improvemybrain (Slettet)

ik nogen der kan hjælpe??? 


Skriv et svar til: differentiation af sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.