Matematik

differentiation af sammensat funktion

06. maj 2015 af improvemybrain (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der nogen der kan hjælpe mig??? det haster ...

Vedhæftet fil: diff.brøk.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2015 af Soeffi

Der menes måske:

\frac{1}{\sqrt{7}-\sqrt{3}}=\frac{\sqrt{7}+\sqrt{3}}{(\sqrt{7}+\sqrt{3})(\sqrt{7}-\sqrt{3})}=\frac{\sqrt{7}+\sqrt{3}}{7-3}=\frac{\sqrt{7}+\sqrt{3}}{4}


Svar #2
06. maj 2015 af improvemybrain (Slettet)

det var det jeg først troede, men jeg mener man skal differentiere og bruge tretrinsreglen..


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det drejer sig om at omskrive nogle brøker. Opgaven har ikke noget specielt med differentiation at gøre. Prøv at læse opgavens tekst.


Skriv et svar til: differentiation af sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.