Matematik

Find opløftet x

06. maj 2015 af Carl95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har problemer med hvordan jeg finder x når det er opløftet 

Opgaven er find x 

(5^x - 17)/3=36

Håber nogen vil forklare


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2015 af hesch (Slettet)

5x = 3*36+17     =>

x*log(5) = log(3*36+17)


Svar #2
06. maj 2015 af Carl95 (Slettet)

takker for svaret


Skriv et svar til: Find opløftet x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.