Matematik

Linjens ligning

07. maj 2015 af Imgod123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn linjens ligning for en ret linje, der går igennem punkterne: (28, 120) og (56, 72).

Hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2015 af PeterValberg

Se video nr. 4 og 6 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2015 af mathon

                                        y=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x+\left ( y_1-\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x_1 \right )

                                        y=\frac{72-120}{56-28}\cdot x+\left ( 120-\frac{72-120}{56-28}\cdot 28 \right )


Skriv et svar til: Linjens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.