Matematik

Forskrift

08. maj 2015 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa.

Jeg har læst en masse, om regneforskrift, osv. Men synes bar' ikke jeg ved så, meget for at kunne løse opgaverne, hvem kan hjælpe mig?

Billede vedhæftet

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2015 af mathon

a) 

                f(x)=y=-1700x+8500


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2015 af mathon

b)
                            1700x=8500-y

                            x=5-\frac{y}{1700}

                            x=5-\frac{3400}{1700}


Svar #3
08. maj 2015 af sejt12 (Slettet)

hvordan finder du ud af det i a?


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. maj 2015 af mathon

#3
          Den rette linje går gennem punkterne (0;8500)  og  (5;0)

og
                                       y=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x+\left ( y_1-\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x_1 \right )


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. maj 2015 af Stats

En lineær funktion f, som går gennem 2 punkter (x1,y1) og (x2,y2) har funktionsforskriften:

                     f(x) = ax + b

Hvor a kan beregnes som a = (y2 - y1)/(x2 - x1) og angiver hældningen for funktionen f.
b kan beregnes som b = y1/2 - a·x1/2 og betegner skæringen med y aksen

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.