Matematik

Annuitetslån

11. maj 2015 af Linneaalbrechtsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skal beregne ydelsen i et annuitetslån. Jeg ved formlen er 100% rigtigt, men svaret er tilsyneladende forkert, hvad er det jeg har gjort forkert?? 

*OPGAVE VEDHÆFTET SOM BILLEDE*


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2015 af Toonwire


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2015 af Toonwire

I forhold til din formel kan jeg umiddelbart se, at du manger et minus-tegn foran din eksponent, i nævneren.

1650000\cdot\left( \frac{0.015}{1-(1+0.015)^{-10}}\right)=178916.3935


Skriv et svar til: Annuitetslån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.