Studievejledning

Dumpet års karakter

13. maj 2015 af HTX2013 (Slettet)

Ja som titlen siger, så har jeg dumpet mit mundtligt matematik med 00.. og jeg afslutter det i år jeg fik 02 og mit gennemsnit i alt ligger på cirka 5. Vi trækker mundtlige prøver på onsdag, hvor jeg kan trække matematik, Men hvis jeg ikke gør , hvad vil der så ske?? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2015 af Stats

Så har du dumpet matematik mundtligt..

(00 + x)/1.5 = gennemsnit
gennemsnit*1.5 = 00 + x
x = gennemsnit*1.5

Så skal du som minimum have 4 i skriftligt for at bestå matematik faget

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
13. maj 2015 af HTX2013 (Slettet)

#1

Så har du dumpet matematik mundtligt..

Vil det have nogen betydning for at blive student?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2015 af Jerslev

#2: Nej. Sålænge dit samlede gennemsnit er over 02 bliver du student.

Hvis din uddannelse efter HTX til gengæld kræver et bestået matematik skal du tage faget om for at kunne komme ind.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #4
13. maj 2015 af HTX2013 (Slettet)

#3

#2: Nej. Sålænge dit samlede gennemsnit er over 02 bliver du student.

Hvis din uddannelse efter HTX til gengæld kræver et bestået matematik skal du tage faget om for at kunne komme ind.

Tak for svaret! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. maj 2015 af NotaTerrorist (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Dumpet års karakter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.