Matematik

integralregning

16. maj 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe? kan godt se at den skal integreres men hvordan kan argumentere for grænserne og at man skal dividere med højden 1,6?

Vedhæftet fil: integraler.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2015 af mathon

                   h_{hvile}\cdot 1{,}6=\int_{0}^{1,6}\left (0{,}11\cdot \sin(1{,}74x-0{,}83)+0{,}15 \right )\,\textup{d}x

                   h_{hvile}\cdot 1{,}6=\left [-\frac{0{,}11}{1{,}74}\cdot \cos(1{,}74x-0{,}83)+0{,}15x \right ]_{0}^{1,6}

                   h_{hvile}\cdot 1{,}6=-\frac{0{,}11}{1{,}74}\cdot \cos(1{,}74\cdot 1{,}6-0{,}83)+0{,}15\cdot 1{,}6-\left ( -\frac{0{,}11}{1{,}74}\cdot \cos(1{,}74\cdot 0-0{,}83)+0{,}15\cdot 0 \right )

                                                 h_{hvile}=\frac{0{,}306302}{1{,}6}=0{,}191438

                                                


Svar #2
16. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

Er det ikke også fordi arealet er et rektangel med a = h*l
??

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2015 af mathon

         Jo - i hvile


Svar #4
16. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

men når jeg beregner det givet det 0,24?


Svar #5
22. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

jeg får vha. CAS 0,24?


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. maj 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.