Fysik

effektab

19. maj 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe? det er opgave a)

Vedhæftet fil: effektabt.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2015 af mathon

a)
                   Det procentiske effekttab, når
                   U_o=132\cdot 10^3\; V

                                                                  \frac{\left (3{,}5\; \Omega \right ) \cdot (60\cdot 10^6\; V\cdot A)}{\left (132\cdot 10^3 \right )^2\; V\cdot \Omega \cdot A}=0{,}012052=1{,}2052\%


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2015 af mathon

b)
                   Det procentiske effekttab, når
                   U_o=400\cdot 10^3\; V

                                                                  \frac{\left (3{,}5\; \Omega \right ) \cdot (60\cdot 10^6\; V\cdot A)}{\left (400\cdot 10^3 \right )^2\; V\cdot \Omega \cdot A}=0{,}001313=0{,}1313\%


Skriv et svar til: effektab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.