Kemi

nogen som kan forklare mig det da det er en eksamensspørgsmål ?

20. maj 2015 af eliat (Slettet) - Niveau: C-niveau

beregn den formelle og aktuelle koncentration .. jeg har brug for forklaring også

Vedhæftet fil: es.s.81.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2015 af mathon

       BaCl_2  er let opløseligt.

             c(BaCl_2)=0{,}1\; M        

             [BaCl_2]=0

             [Ba^{2+}]=0{,}1\; M

             [Cl^{-}]=2\cdot \left (0{,}1\; M \right )=0{,}2\; M

.......
    for hvert Ba^{2+} er der \mathbf{\color{Red} 2} Cl^{-}      


Skriv et svar til: nogen som kan forklare mig det da det er en eksamensspørgsmål ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.