Matematik

arealbestemmelse

21. maj 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej nogen der kan hjælpe? ved ikke hvilket areal der skal beregnes? altså hvad er den øvre grænse?

Vedhæftet fil: areal.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2015 af peter lind

Den øvre grænse bestemmes af definitionsmængden for f(x)


Svar #3
21. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

Ja okay. Men er det tre funktioner jeg skal tage arealet for??

Svar #4
21. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

nogen der kan hjælpe? forstår virkelig ikke opgaven..


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. maj 2015 af Soeffi

Du skal finde arealet, der afgrænses af de viste kurver. (Jeg har måttet snyde lidt, men det skulle give det rigtige indtryk.)

Du kan inddele arealet på flere måder. F.eks. kan du integrere den røde funktion (√(10-2x)) fra x=-3 til x=5 og derfra trække integralet af den orange taget fra x=-3 til x=0.

Vedhæftet fil:grafer.png

Svar #6
21. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

Kan du på at skrive det op matematisk. Kan slet ikke se det.. Det plejer at hjælpe en del :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. maj 2015 af Soeffi

Arealet af M = 

\int_{-3}^{5} \sqrt{10-2x}\;dx-\int_{-3}^{0}-x\;dx


Skriv et svar til: arealbestemmelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.