Matematik

Stamfunktion - Beregne K

21. maj 2015 af Monique97 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Så jeg er i øjeblikket i gang med en eksamensopgave i forbindelse med forberedelse til skriftligt matematik eksamen.

I forbindelse har jeg downloadet nogen vejledende løsninger fra Studienet fra tidligere eksamensopgaver. Jeg er dog stødt på et problem.

Opgaven

Problemet gælder at Studienet har beregnet k til at være 0, mens jeg har beregnet k til at være 2, da -1^3+1^2 + k = 2
-1+1 + k = 2
k = 2

Har jeg lavet nogen regnefejl eller?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. maj 2015 af mathon

                                  F(x)=-x^3+x^2+k

                                  F(1)=-1^3+1^2+k=2

                                                    \mathbf{\color{Red} -1}+1+k=2

                                                     k=2

                                  F(x)=-x^3+x^2+2


Svar #2
21. maj 2015 af Monique97 (Slettet)

Tak fik også samme resultat så havde jeg alligevel ikke begået fejl :)


Skriv et svar til: Stamfunktion - Beregne K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.