Kemi

phH

22. maj 2015 af lokpæø (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle, som vil hjælpe med denne opgave:

Skærmbillede 2015-05-22 kl. 08.09.22.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2015 af mathon

a)
                                                NH_3_{\textit{(aq)}}\; \; +\; \; H_2O_{\textit{(l)}}\; \; \rightleftharpoons \; \; N{H_{4}}^{+}\;_ {\textit{(aq)}}\; \;+\; \; OH^-_{\textit{(aq)}}
ligevægtsmolariteter:                cb - α·cb                                        α·cb                              α·cb


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2015 af mathon

b)
                          \left [ H_3O^+ \right ]=10^{-pH}


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2015 af mathon

c)
                        \left [ N{H_{4}}^{+} \right ]=\left [ OH^- \right ]=\frac{10^{-14}\; M^2}{10^{-pH}\; M}


Skriv et svar til: phH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.