Matematik

HEEEEELP

24. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser jeg opgave c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2015 af ramobaro

du differenterer funktionen M (t) og sætter 37 ind på t's plads i den differenteret funktion. 

Herfter skal du beskrive hvad det tal som du får betyder. 


Svar #2
24. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet)

hvordan differentierer jeg y = 370.38*1.0878^t ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2015 af royal11 (Slettet)

370.38*ln(1.0878)*1.0878^t


Svar #4
24. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet)

hvordan kommer du frem til det? og ved du, hvordan jeg kan regne det ud på Maple?


Svar #5
24. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet)

kan det godt passe at resultatet er 701.5431330 ? 


Svar #6
24. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. maj 2015 af alexandersvanholm

c)
Differentialkvotienten i 37 (svarende til år 2000):

M'(37)=461,941163282120=462

Betydningen af dette tal:
I år 2000 voksende det årlige antal møder med 462 møder om året.


Svar #8
27. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet)

jeg kan ikke få Maple til at give det der tal? Jeg får 701..


Skriv et svar til: HEEEEELP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.