Matematik

Haster

24. maj 2015 af Niko83 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Folkens.
Jeg har en opgave, som skal afleveres  "meget snart", før midnat.
Vil nogen hjælpe, måske vejlede med at løse opgaven.
1. Find potensrækken  for funktionen:
f(x)=ln(x+\sqrt1+x^2) ved at benytte formlen
ln(x+\sqrt1+x^2) = \int_{0}^{x} \frac{1}{\sqrt{1+t^2}}dt  x ∈ R

Angiv rækkens konvergensradius.

1. Find potensrækken  for funktionen:
f(x)=Arcsin(x)
ved at benytte formlen Arcsin(x)=\int_{0}^{x}\frac{1}{\sqrt{1-t^2}}dt, x\in\ ]-1,1[

Angiv rækkens konvergensradius

Jeg håber, at få nogen vejledning der ude
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2015 af Therk

:/


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.