Matematik

Bestem centrum og radius for cirkel

25. maj 2015 af sinem2344 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg ved godt, at cirklens ligning er (x-x0)2+(y-y0)2=r2 , men problemet i denne opgave er, at den ser lidt anderledes ud end den plejer, hvilket har forvirret mig lidt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2015 af mathon

                                2x^2-4x+2y^2+4y=14

                                x^2-2x+y^2+2y=7


Skriv et svar til: Bestem centrum og radius for cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.