Matematik

Bestem en forskrift for D og bestem efterspørgslen ved en pris på 75 kr. pr. stk.

25. maj 2015 af helleandreasen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er det en der kan hjælpe mig med denne? :-) 

På forhånd tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2015 af Heptan

a=\frac{D_2-D_1}{x_2-x_1}=\frac{25000-30000}{150-100}=...

b kan bestemmes ud fra et vilkårligt punkt, fx (100, 30000). Indsæt i den lineære funktion.


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for D og bestem efterspørgslen ved en pris på 75 kr. pr. stk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.