Matematik

Retvinklet trekant med 1 bekendt?

26. maj 2015 af Anna830 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg vil gerne beregne de to kateter i en retvinklet trekant, hvor jeg kun kender højden = 30cm

Hvordan beregner jeg hypotenusen og længden?


Svar #1
26. maj 2015 af Anna830 (Slettet)

??


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2015 af SuneChr

# 0  Overskriften, - der er to bekendte, - også den rette vinkel.
En vinkel, udover den rette vinkel, eller trekantens areal er en forudsætning for at finde dét, du søger.
Man kan, lige nu, kun sige, at
1/2·30·c = 1/2·a·b
hvor c er hypotenusen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2015 af Soeffi

#0 Jeg vil gerne beregne de to kateter i en retvinklet trekant, hvor jeg kun kender højden = 30cm. Hvordan beregner jeg hypotenusen og længden?

Der mangler en oplysning. Kender du arealet evt.?


Skriv et svar til: Retvinklet trekant med 1 bekendt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.