Matematik

Vektorfunktioner

26. maj 2015 af abc14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vandskiløberen løber gennem punkt V, som er markeret med rødt på figur 4, samtidig
med, at båden befinder sig i punkt B, som er markeret med blåt på figur 4. Punkt B har
koordinatsættet (50; 0). Vandskiløberen er forbundet til båden med en 18 meter lang
udstrakt line.

Bestem koordinaterne til punkt V.

Hvordan gør man det?

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2015 af SuneChr

Find t af ligningen
\left ( 50-15,24t \right )^{2}+\left ( 12,4\sin \left ( 1,1088t \right ) \right )^{2}=18^{2}
og indsæt løsningen i vektorfunktionen.


Svar #3
26. maj 2015 af abc14 (Slettet)

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. juli 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.