Matematik

Benyt modellen

26. maj 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp! Jeg vedhæfter lige en opgave, jeg håber i kan hjælp med! 


Svar #1
26. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

Jeg har prøvet at renge mig frem til vinklen v. Kan det passe at vinklen bliver 63.43 grader? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2015 af SuneChr

tan v = 6/3 = 2
v = tan-1 2


Svar #3
26. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

Giver det ikke også 63.43 grader? 


Svar #5
26. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

Tak, men kan ikke finde en forklaring til b'eren? 


Skriv et svar til: Benyt modellen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.