Matematik

hjælp til at integrer

26. maj 2015 af Linda95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej nogen der kan hjælpe med at integrer dette udtryk? 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2015 af SuneChr

Adskil brøken i to brøker. Forkort hver af dem. Herefter er stamfunktionen let at finde.
Tilpas den arbitrære konstant så  F (0) = 0


Svar #2
26. maj 2015 af Linda95 (Slettet)

Jeg har svært ved at forkorte brøkerne nemlig


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2015 af SuneChr

\int \left \left ( 2x^{\frac{5}{2}-2} \right+x^{4-2} \right ) \, \textup{d}x


Skriv et svar til: hjælp til at integrer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.