Matematik

fejl i differentialregnestykke

26. maj 2015 af Linda95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej nogen der kan hjælpe så jeg kan komme videre med følgende regnstykke? Jeg regnede den ud forkert, og tænkte der sikkert er nogen stærke i det herinde :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2015 af SuneChr

Ja, den er gal.
Indfør to hjælpefunktioner
g (x) = √x
h (x) = x2 + 2
Da hedder din funktion  g º h (x)  og dermed   ( g º h (x)  )' = ( g' º h (x) )·h' (x)


Skriv et svar til: fejl i differentialregnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.