Matematik

Negativ x i en andengradsligning

27. maj 2015 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!
Hvad betyder det for grafen, hvis x er negativ i en andengradsligning? Det betyder vel bare, at grafen bliver negativ? Eller er jeg helt gal på den?
På forhånd, tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2015 af PeterValberg

Det må du lige uddybe lidt nærmere, .... eksempel?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2015 af Soeffi

Du mener: hvis a er negativ...?


Svar #3
27. maj 2015 af Rezwan9 (Slettet)

Nej, beklager. Stilte et forkert spørgsmål. Skulle bestemme f(-2) og f'(-2), hvilket jeg har gjort. Disse to gav mig negative resultater. Hvilken betyden har det for grafen, hvis f(-2) og f'(-2) er negativ?

Opgavebesvarelsen indtil videre ses på de to vedhæftede filer.

Vedhæftet fil:Eksamensforberedelse.png

Svar #4
27. maj 2015 af Rezwan9 (Slettet)

Kunne ikke vedhæfte begge filer. Derfor kommer fil nr. 2 her;


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2015 af peter lind

f(--2) negativ betyder at grafen ligger under x aksen ved x=-2

f'(-2) negativ betyder at funktionen er aftagende ved x=-2 grafen går skråt nedad mod højre


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. maj 2015 af Soeffi

Tallene fra #3 passer ikke med kurven fra #4, jeg tror, at du har regnet forkert. Funktionen ser ud til at have lokalt maksimum i x=-2.


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2015 af PeterValberg

#3 stillede.... et forkert spørgsmål

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Negativ x i en andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.