Fysik

Fysik hjælp!

28. maj 2015 af Anna830 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave? (vedhæftet) 

Jeg har indtil videre sagt 
F = m * g

F = 75kg * 9,82 N/kg = 736,5 N

For at finde trykket, hvad gør jeg så??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2015 af peter lind

divider kraften med arealet som bordbenene hviler på


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2015 af Soeffi


Svar #3
28. maj 2015 af Anna830 (Slettet)

#1

Okay, da stolen har fire ben siger jeg 4 *2 = 8. Derefter 736,5 N / 8 cm^2 = 92,0625 (jeg ved ikke hvad enheden er her?)

Passer det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2015 af peter lind

Du skal bruge samme enhedssystem når du regner, normalt SI systemet. Omregn de 8 cm2  til m2


Svar #5
28. maj 2015 af Anna830 (Slettet)

Så det er 736,5 N / 0,0008 m^2 = 92062,2  N/ m^2 

Er det rigtigt??


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. maj 2015 af peter lind

Jeg har ikke kontrolleret tallene; men det ser rimeligt ud


Svar #7
28. maj 2015 af Anna830 (Slettet)

Har vedhæftet det her 


Skriv et svar til: Fysik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.