Fysik

Haster

28. maj 2015 af Linda95 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har bestemt det ækivalente modstand her til 12 er det rigtigt ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2015 af peter lind

ja


Svar #2
28. maj 2015 af Linda95 (Slettet)

tak!


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. maj 2015 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. maj 2015 af Soeffi

#0 Hej jeg har bestemt det ækivalente modstand her til 12 er det rigtigt ? 

Må jeg se beregningerne?


Brugbart svar (1)

Svar #5
29. maj 2015 af Soeffi

Jeg får:

\frac{1}{R_{e}}=\frac{1}{3+6}+\frac{1}{6}+\frac{1}{2+4}=\frac{1}{9}+\frac{1}{6}+\frac{1}{6}=\frac{1}{9}+\frac{1}{3}=\frac{4}{9}\Rightarrow

R_{e}=\frac{9}{4} = 2,25


Svar #6
29. maj 2015 af Linda95 (Slettet)

Jeg har ikke mine beregninger nu men en ting jeg ved er at modstanden ikke kan give et dicimaltal, og kun hele tal. Peter Lind fik den også til 12 ohm. 


Brugbart svar (1)

Svar #7
29. maj 2015 af Soeffi

Vi er enige om, at der er tale om en parallel-kobling, der med tre grene forbinder de to blå punkter?


Svar #8
29. maj 2015 af Linda95 (Slettet)

Jeg vil sige R3 + R4 er parallele med R5, og resten i serie :)


Brugbart svar (1)

Svar #9
29. maj 2015 af Soeffi

Dette er min omskrivning af kredsen.

Vedhæftet fil:kreds.jpg

Svar #10
29. maj 2015 af Linda95 (Slettet)

Hvad vil du mene erstatningsmodstanden bliver?

Brugbart svar (1)

Svar #11
29. maj 2015 af Soeffi

#10 Hvad vil du mene erstatningsmodstanden bliver?

2,25.


Brugbart svar (1)

Svar #12
29. maj 2015 af peter lind

Beklager mit svar i #1. Det er forkert. Jeg er enig med Soeffi


Svar #13
29. maj 2015 af Linda95 (Slettet)

Mange tak skal i have!


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.