Matematik

Den blandede partielle afledede

29. maj 2015 af Shaolina (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa!

Jeg har brug for hjælp til opgave b:



På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2015 af LeonhardEuler

a)     Dm(f) = { (x,y) ∈ R2 l  x+ y> 0 }


Svar #2
29. maj 2015 af Shaolina (Slettet)

Tak, men det var ikke opgave a, jeg havde brug for hjælp til. Det var opgave b.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2015 af LeonhardEuler

b)

f_{xy}(x,y)=\frac{\partial }{\partial y}\left (\frac{\partial f(x,y)}{\partial x} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2015 af mathon

                             \frac{\partial f}{\partial x}=\frac{2x}{\ln(10)\cdot (x^2+y^2)}

                             \frac{\partial \frac{2x}{\ln(10)\cdot (x^2+y^2)}}{\partial y}=-\frac{2x}{\ln(10)}\cdot \frac{2y}{(x^2+y^2)^2}=\frac{-4xy}{\ln(10)\cdot (x^2+y^2)^2}


Skriv et svar til: Den blandede partielle afledede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.