Matematik

Bestem k, så x = 3 er løsning i ligningen

30. maj 2015 af Stranden93 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg sidder og går totalt i baglås over netop denne opgave:

Bestem k, så x = 3 er løsningen i ligningen x3+ kx - 6 = 0

Alt hjælp tages imod med kyshånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2015 af mathon

                    3^3+\mathbf{\color{Red} k}\cdot 3-6=0


Svar #2
30. maj 2015 af Stranden93 (Slettet)

Tusind tak, har simpelthen bare ik fået læst det ordentligt, så det ingen mening har givet.


Skriv et svar til: Bestem k, så x = 3 er løsning i ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.