Fysik

Bremselængde

30. maj 2015 af Elias1991 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej

Kan jeg bede om hjælp til opg 5 d, er gået i stå der.

Har vedhæftet billede af opgaven venligst finde det.

Vh
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2015 af mathon

                    F\cdot s=\Delta E_{kin}

                    F\cdot s=\Delta \left (\frac{1}{2}\cdot m\cdot v^2 \right )

bremsning:
                    F\cdot s=\frac{1}{2}\cdot m_{total}\cdot v^2

                    m_{total}=\frac{2\cdot F\cdot s}{v^2}=\frac{2\cdot \left ( 7800\; N \right )\cdot \left ( 70\; m \right )}{\left (23{,}6111\; \frac{m}{s} \right )^2}

                   


Svar #2
30. maj 2015 af Elias1991 (Slettet)

Mange tak for hjælpen.

Skriv et svar til: Bremselængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.