Fysik

Mekanik eksamensspørgsmål (GMT)

30. maj 2015 af bento94 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

http://prntscr.com/7b71mc

Jeg skal op til eksamen i grundlæggende mekanik og termodynamik her på tirsdag, og jeg mangler nu denne (og et par andre opgaver) ud af de 10 års seneste eksamenssæt og kan ikke finde ud af denne..


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2015 af alexandersvanholm

a)

v/u=1,71

b)

u=24 m/s


Svar #2
30. maj 2015 af bento94 (Slettet)

Tror du har kigget på den forkerte opgave :p (opgave 3 istedet for 4)

Har facitlisten fremme og a) skal være K=96 J og b= 27m

Jeg er dog helt fortabt i fremgangsmåden og vil derfor gavne have hjælp til disse.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2015 af alexandersvanholm

Det er lidt svært at finde rundt i, når du opretter så mange tråde.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2015 af alexandersvanholm


Svar #5
30. maj 2015 af bento94 (Slettet)

ja beklager, ved godt det er lidt af et longshot men har prøvet i evigheder


Skriv et svar til: Mekanik eksamensspørgsmål (GMT)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.