Fysik

Farten kendes

29. juni 2015 af Augustagh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

- Jeg har en opgave som jeg ikke kan finde ud af, håber derfor nogle kan hjælpe. 

Vgns =\Delta S / \Delta T  \Rightarrow\Delta S = Vgns *\Delta T \Rightarrow \DeltaT=\DeltaS/ Vgns (det er en formel vi har fået opgivet) 

a) En bil hen gennemsnitfarten 80km/h. Beregn tiden, det tager bilen at kører 45 km. 
 

b) Et tog tilbagelægger distancen 300 km med en gennemsnitsfart på 150km/h. Beregn, hvor lang tid det tager. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juni 2015 af mathon

a)
                t=\frac{\Delta s}{v_{gns}}=\frac{45\; km}{80\; \frac{km}{h}}

b)
                t=...


Svar #2
29. juni 2015 af Augustagh (Slettet)

er det samme fremgangsmåde i b? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. juni 2015 af mathon

     Ja


Svar #4
30. juni 2015 af Augustagh (Slettet)

tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Farten kendes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.