Kemi

Volumen beregning

01. juli 2015 af Hijsa - Niveau: 9. klasse

En prøve af helium har et volumen på 480 cm 3 ved 47 °C og 740 mm Hg. Hvad ændres volumen til, hvis temperaturen ændres til 22 °C, og trykket ændres til 625 mm Hg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. juli 2015 af mathon

          \frac{p_2\cdot V_2}{T_2}=\frac{p_1\cdot V_1}{T_1}

          V_2=\left (\frac{p_1\cdot V_1}{T_1} \right )\cdot \frac{T_2}{p_2}


Svar #2
01. juli 2015 af Hijsa

Tak! :)


Skriv et svar til: Volumen beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.