Kemi

Udregne aktuel stofmængdekoncentration

01. juli 2015 af Arccossintan (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg skal løse følgende opgave:

Hvad er \left [ Ba^{2+} \right ] og \left [ Cl^{-^{}} \right ] i 0,15 M BaCl_{2} ?

Reaktionsligningen vil være:

BaCl_{2}(s)\rightarrow Ba^{2+}(aq)+2Cl^{-}(aq)

Så må svarene vel bare være:

\left [ Ba^{2+} \right ]=0,15 M

\left [ Cl^{-} \right ]=0,30 M

Er dette korrekt?

Mvh. Emil


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. juli 2015 af mathon

   Ja


Svar #2
02. juli 2015 af Arccossintan (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Udregne aktuel stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.