Studiejob

Tjene lidt ekstra penge online?

06. august 2015 af CamillaMiaJensen (Slettet)

Jeg bor hjemme hos min mor, går på gymnasie og dyrker sport, så syntes det er lidt svært at få tid til et job. Ved godt at de fleste nok ville sige at jeg skulle droppe sporten og få et job men så længe jeg bor hos min mor, syntes jeg at jeg skal nyde det. 

..Men jeg kunne nu godt tænke mig at have lidt penge alligevel, så gik ind for at kigge efter måder jeg kunne tjene penge online og faldt over surveybee.dk hvor man kan tilmelde sig sider der betaler for undersøgelser. Det lyder meget fint men er lidt nervøs for om det er snyd? Er der nogle af jer der har prøvet de der undersøgelser før?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. august 2015 af hesch (Slettet)

Jeg har været inde at kigge på dit link:  De skriver jo intetsteds hvor mange penge du tjener. Du kunne så ringe/skrive og spørge, men de opgiver hverken mail-adresse eller tlf-nummer. Dog har jeg googlet et svar på spørgsmålet.  Svaret er (citat):

Hvor mange penge du har mulighed for at tjene afhænger af, hvor mange undersøgelsesselskaber du vælger at registrerer dig hos, samt hvor meget tid du ønsker at afsætte til at deltage i undersøgelser hos de forskellige selskaber. Hvis man deltager i dybdegående undersøgelser, der som regel tager længere tid er belønningen typisk også større.

Der er ingen, der påstår du bliver rig ved at deltage i mange undersøgelser. Men det giver dig muligheden for at tjene nogle ekstra penge, modtage nogle sjove gaver eller muligheden for at deltage i spændende lotterier.

Hvis du ønsker at maksimere din indtjening foreslår vi, at du tilmelder dig så mange undersøgelsespaneler som muligt. Du kan derved vælge at deltage i de undersøgelser, der har de bedste belønninger.

(citat slut).

Det kan du så tænke over. Til gengæld tror jeg du kan glemme deres lodtrækninger om præmier. Der er ikke noget i dem.

Du skal acceptere deres anvendelse af cookies ( og måske spyware ). Du skal (naturligvis) oplyse din mail-adresse, og risikerer derved at din indbakke eksploderer grundet tonsvis af reklamer dagligt. Hvis du også skal oplyse din postadresse, eksploderer din postkasse.

Det kan du også tænke over.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. august 2015 af K92H (Slettet)

Du skal være meget obs på, hvilke surveysider du tilmelder dig, da der desværre er en del svindelsider i mellem. Du kan evt. gå ind på trustpilot.dk og søge efter de pågældende hjemmesider og se, hvad andre har skrevet om siden, så det giver dig en idé om, hvad der er godt og skidt.

Når det så er sagt, skal du ikke forvente at tjene særlig meget, da mange af disse sider oftest kun betaler dig mellem 50 øre og 8 kr pr. survey (alt efter længde). Jeg har selv prøvet et par sider, hvor jeg i løbet af 3-4 måneder formåede at tjene omkring 80 kroner, så det er i hvertfald ikke den store indtægt, du kan forvente at få. 

Hvis du ikke har tid til et job, kan du jo prøve at kigge efter et job som telefoninterviewer. Jeg ved, at nogle firmaer tilbyder hjemmearbejde, hvor det eneste, der kræves, er en telefon og en internetforbindelse.


Svar #3
10. august 2015 af CamillaMiaJensen (Slettet)

Mange tak for jeres svar.. har tænkt lidt over det og tror måske ikke det betaler mig nok.. prøver i stedet et job hjemmefra som du siger K92H..

Men mange tak for hjælpen !


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juni 2017 af mary102 (Slettet)

du kan godt tjene lidt på online undersøglser og få pengene udbetalt til en paypal konto, jeg linker nogle af dem jeg selv har fået udbetaling på.

Superpayme: der tjener du penge på undersøgelser, spil, konkurrencer, se reklamer, små web opgaver, udetaler allerede ved 1 $  http://www.superpay.me/members/withdraw/list.php?refid=645470  

eller clixsence: <a href="https://www.clixsense.com/?11336717" target=_blank><img src="https://csstatic.com/banners/clixsense_gpt2016e728x90green.png" border=0></a>

derudover giver toluna og godt, det tager bare lang tid med udbetaling (2-8)


Skriv et svar til: Tjene lidt ekstra penge online?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.