Matematik

Afstandsformlen

13. august 2015 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vi er lige gået igang efter sommerferien, og jeg har bare brug for lidt hjælp til disse simple sidste fire spørgsmål. Håber nogen der kan hjælpe.

(vedhæftet som billede)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. august 2015 af mathon

6)
        (x_o,y_o)  er et fast punkt

        (x,y)  er et variabelt punkt


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. august 2015 af mathon

7)       

         a=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}      når (x_1,y_1) og (x_2,y_2) er punkter på linjen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. august 2015 af mathon

8)
      hvis x=0    er    \left(0,-\frac{c}{b}\right) skæringspunktet med y-aksen.


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. august 2015 af mathon

9)
      hvis y=0    er    \left ( -\frac{c}{a},0 \right )  skæringspunktet med x-aksen.


Skriv et svar til: Afstandsformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.