Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

doms,domk,difb

17. august 2015 af kaanbjerg3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogle der kan hjælpe mig med at udfylde resten 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2015 af Stats

Skærmbillede 2015-08-17 kl. 19.58.01.png

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2015 af Stats

\\ \begin{tabular}{| c | c | c | c | c | c | c |} \hline Salgspris & Afs\ae tning & VE & Oms\ae tning & DOMS & DOMK & DIFB \\ \hline 600 & 2.000 & 200 & 1.200.000 & 450 & 200 & 250\\ 550 & 2.500 & 200 & 1.375.000 & 350 & 200 & 150\\ 500 & 3.000 & 200 & 1.500.000 & 250 & 200 & 50\\ 450 & 3.500 & 200 & 1.575.000 & 150 & 200 & -50\\ 400 & 4.000 & 200 & 1.600.000 & 50 & 200 & -150\\ 350 & 4.500 & 200 & 1.575.000 & -50 & 200 &-250\\ \hline \end{tabular}\\

\\ VE=\frac{Variable\ omkostninger}{afs\ae tning}\\ \\ Oms\ae tning=afs\ae tning \cdot salgspris\\ \\ DOMS=\frac{\Delta Oms\ae tning}{\Delta afs\ae tning}\\ \\ DOMK = \frac{\Delta VO}{\Delta afs\ae tning}\\ \\ DIFB=DOMS-DOMK

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: doms,domk,difb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.