Fysik

Energimængde flaske

18. august 2015 af kasdfkj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe, med opg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2015 af mathon

Den energimængde som brinten i trykflasken kan frigive:

                E_{kem}=(450\; mol)\cdot \left ( 242\; \frac{\; kJ}{mol} \right )


Svar #2
18. august 2015 af kasdfkj (Slettet)

Hvordan er det, formlen ser ud? - Altså med symboler.


Skriv et svar til: Energimængde flaske

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.