Studievejledning

ABC-Fag

20. august 2015 af Stræbende

Hej

Jeg går på HTX (1.g) og er i grundforløbet. Jeg er lidt forvirret over karaktersystemet.

A-Fag = 3 år

B-Fag = 2 år

C-Fag = 1 år

Men hvad er forskellen på årskarakterer og standpunktskaraterer? Jeg har hørt at lærere kun må evaluere os i en hvis periode og dermed vudere for at give en karakter. Passer det, hvis ja, hvornår giver lærere karakter? Hvilke karakterer kommer på mit eksamensbevis? Tæller mine karakterer i grundforløbet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2015 af CULPØS (Slettet)

ABC-fag vægter forskelligt. 

A = 2
B = 1.5
C = 1

Årskarakterer er den karakter som står på dit afgangsbevis, hvis du ikke skal til eksamen i det pågældende fag.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2015 af mmwhatchasay

og hvis du kommer op til eksamen, tæller begge karakterer, og de kommer begge med på beviset :)


Skriv et svar til: ABC-Fag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.