Studievejledning

Karakterer i teknik A på HTX

21. august 2015 af Arccossintan (Slettet)

Hej

Får man både en mundtlig og en skriftlig årskarakter i teknik A på HTX? Skal man kun til en mundtlig eksamen? Hvad vægter de forskellige karakterer?

Mvh. Emil


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2015 af Stats

A = 2 point
B = 1.5 point
C = 1 point

Ved ikke om det gælder det samme på htx, men på hhx, da hvis man har A niveau, så kan man risikere, at man enten kommer op i skriftligt, eller man kommer op i mundtligt, eller man kommer op i begge.

Du kan evt. kigge lidt i bekendtgørelsen...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
21. august 2015 af Arccossintan (Slettet)

Jeg er klar over, at A fag vægter 2, men hvad så, hvis man eksempelvis får karakteren a i årskarakter i mundtlig teknik og karakteren b til eksamen, vægter både a og b så 2, eller vægter de hver 1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2015 af MaibritG

Der er 1 eksamenskarakter + 1 årskarakter i teknikfaget, og faget vægter, som #1 også er inde på, 2. Denne eksamen er også obligatorisk jf. http://www.aatg.dk/uddannelsen/eksamensreglement.aspx?alttemplate=mobileContentUddannelsen. Eksamen sker mundtligt på baggrund af en større opgave.
- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #4
25. august 2015 af Arccossintan (Slettet)

Tak. Så lige for at få det skåret helt ud i pap - vægter hver af de to karakterer 1?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2015 af FCBARCELONA12 (Slettet)

Teknik årskarakter vægter 2.

Eksamen vægter også 2.


Svar #6
27. august 2015 af Arccossintan (Slettet)

Tak! :)


Skriv et svar til: Karakterer i teknik A på HTX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.