Fysik

Fysik - Lighedstegn

22. august 2015 af Sarah45 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle, jeg håber nogle af jer kan hjælpe med disse:

1. Isoler V ud af ligningen

P=m/v

2. Isoler g ud af ligningen:

Ft = m*g =

3. Isoler ΔT ud af ligningen:

Q= m*c*ΔT

4.  Isoler L ud af ligningen:

Q= m* L + m * c * ΔT

5. Isoler K ud af ligningen:

Ff   = - K * X

6. Isoler A ud af ligningen:

Fl = 1/2 * P * CW * A * V * V2

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2015 af peter lind

I dine opgaver kan du isolere en variabel ved at

1. Gange en ligning med en variabel eller et tal ≠0

2. Dividere en ligning med en variabel eller et tal

Du kan også addere eller subtrahere en variabel eller tal på begge sider af lighedstegnet; men det får du ikke brug for her.

I en første opgave

Gang ligningen med v

divider resultatet med P

Prøv selv med de andre


Skriv et svar til: Fysik - Lighedstegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.