Matematik

Variabelsammenhænge

27. august 2015 af Sofie5183 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Nogen der gider at hjælpe med sådan en lækker aflevering her?

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Matematik aflevering.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2015 af mathon

    Opgave 1:
                        Følg opgaveteksten.

    Opgave 2:

                       a=\frac {\Delta y}{\Delta y}=\frac {y_2-y_1}{x_2-x_1}

                       b=y_1-ax_1

                     


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2015 af mathon

Opgave 4:
                   Metode som i #2.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2015 af mathon

Opgave \;3\!\!:
                               p\cdot V=4\cdot 17=68

                                      p=\frac {68}{V}

                                      V=\frac {68}{p}


Svar #4
27. august 2015 af Sofie5183 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! :) 


Skriv et svar til: Variabelsammenhænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.