Kemi

Ligekonstant

27. august 2015 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa er der nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre i den her opgave som jeg har vedhæftet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2015 af mathon

          1\;mol=128{,}56\;g

          1=128{,}56\;\tfrac {g}{mol}

                                             {K_c}^{20^{\circ}C}=\left( 28\;\frac {g}{L}\right)=\frac {\left( 28\;\frac {g}{L}\right)}{1}=\frac {\left( 28\;\frac {g}{L}\right)}{128{,}56\;\frac {g}{mol}}=0{,}22\;M


Svar #2
27. august 2015 af Daisyangel (Slettet)

Kan du ikke forklare det med ord, for jeg forstår det virkelig ikke. Troede jeg skulle bruge formlen for ligevægtskonstanten, men den har du ikke brugt eller? Kan du lige forklare mig det


Svar #3
27. august 2015 af Daisyangel (Slettet)

Kan jeg ikke beregne det ud fra den pKs værdi jeg har fået oplyst, altså ligevægtskonstanten, for det har jeg lært noget i kemi time. 


Svar #4
27. august 2015 af Daisyangel (Slettet)

om*


Skriv et svar til: Ligekonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.