Matematik

hjælp, hjælp

28. august 2015 af marianne50 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

fsa problem løsning dec. 2013

 3 Gustavs højde 

Opg. 3.1

Gustavs far er 189 cm og hans mor er 167 cm.

Du skal vis gustavs højde ifølge oplysn. kan forventeen sluthøjde mellem 176 cm og 193 cm.

På forhond tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2015 af Stats

Mangler der ikke nogle oplysninger?

Ud fra oplysningerne er det ikke muligt, at sige hvad man kan forvente at Gustavs sluthøjde kan være..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
28. august 2015 af marianne50 (Slettet)

Jeg har en formel som ser sådan her ud

Forventet sluthøjde = (fars højde + mors højde / 2 +6,5) +- 8,5

Jeg forstår det bare ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2015 af Stats

Ok... Så er det bare at sætte ind, og derefter regne lidt :-)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2015 af Soeffi

#2  Forventet sluthøjde = (fars højde + mors højde / 2 +6,5) +- 8,5

Mener du...?:

\frac{fars\;h\o jde +mors\; h\o jde+6,5}{2} - 8,5


Svar #5
28. august 2015 af marianne50 (Slettet)

fars højde + mors højde  + 6,5) ± 8,5

                  2

          


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. august 2015 af Soeffi

#5. Hvis du indsætter far: 189 cm og mor: 167 cm får du forventet højde: ((189+167)/2) + 6,5 ± 8,5 = 184,5 ± 8,5 dvs: forventet højde ligger mellem 184,5-8,5 og 184,5+8,5 eller mellem 176 og 193.


Svar #7
28. august 2015 af marianne50 (Slettet)

tak for svaret


Skriv et svar til: hjælp, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.