Matematik

Nogle som kan hjælpe mig vigtigt - ville betyde meget

29. august 2015 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2015 af SuneChr

a) Indsæt værdierne i ligningen.
b) Isolér h
 


Svar #2
30. august 2015 af Camillaalilji

Hvordan gør jeg det er det jeg ikke forstår


Svar #3
30. august 2015 af Camillaalilji

skal jeg sætte 150 og 67 ind der ved m og h bare oppe i minte i stedet eller ved m og h´s plads


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2015 af SuneChr

a)   \mathrm{O=67^{0,425}\cdot 150^{0,725}\cdot 0,007184}

b)   \mathrm{h^{0,725}=\frac{O}{m^{0,425}\cdot 0,007184}}  ⇒   \mathrm{h^{\frac{29}{40}}=\frac{O}{m^{0,425}\cdot 0,007184}}
Opløft nu højresiden i potensen 40/29 . Da er h isoleret. Indsæt herefter m og O.


Svar #5
02. september 2015 af Camillaalilji

hvor kommer 29/40 fra??


Svar #6
02. september 2015 af Camillaalilji

hvor kommer 29/40 fra??


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. september 2015 af StoreNord

#6

hvor kommer 29/40 fra??

Det er det samme som 0,725


Skriv et svar til: Nogle som kan hjælpe mig vigtigt - ville betyde meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.