Matematik

Vektorer i rummet

30. august 2015 af chriskvk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bygningsværket ved Kunstmuseet Arken i Ishøj ved København, omfatter
bl.a. nogle trekantede “sejl”. Se fig. 5.

Et lignende sejl er monteret på 3 stålrør, hvis centerlinier udgår fra
samme punkt, P = (0,0,0) . Rørenes øvrige endepunkter er givet som:

                  Q1 = (3,0,7) , Q2 = (−3,1,5) ogQ3 = (2,5 ,3,6) .

a) Find en parameterfremstilling for hver af rørenes centerlinier.
b) Find en parameterfremstilling for den plan der udgør sejlet.
c) Beregn længden af de 3 stålrør.
d) Beregn koordinaterne til tyngdepunktet i den trekant, der
harQ1 , Q2 og Q3 som vinkelspidser.

På forhånd tak :-) 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2015 af Stats

Hvilke spørgsmål skal du have hjælp til?

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
30. august 2015 af chriskvk (Slettet)

Har klaret problemet nu fik et hint.. :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2015 af Sadam42 (Slettet)

Kan jeg få hjælp til opgave 1, 2 og 3

Mange tak på forhånd.


Svar #4
02. september 2015 af chriskvk (Slettet)

Opgave a

Vedhæftet fil:Opgave a.JPG

Svar #5
02. september 2015 af chriskvk (Slettet)

Opgave b

Vedhæftet fil:Opgave b.JPG

Svar #6
02. september 2015 af chriskvk (Slettet)

Opgave c 

Vedhæftet fil:Opgave c.JPG

Skriv et svar til: Vektorer i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.