Matematik

f(x,y)= kvdr.(1-x^2)-kvdr.(1-y^2)

30. august 2015 af Ansiiv2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

opgaven lyder:

find og skitser domænet for funktionen:

f(x,y)= kvdr.(1-x^2) - kvdr.(1-y^2)

nogen der kan hjælpe???


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2015 af Stats

f(x,y)=\sqrt{1 - x^2}-\sqrt{1 - y^2}

0 ≤ x ≤ 1
0 ≤ y ≤ 1

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: f(x,y)= kvdr.(1-x^2)-kvdr.(1-y^2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.