Matematik

Afsætningsfunktion, til at finde pmax

30. august 2015 af FrederikBMøller (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til både a og b. Kan ikke regne ud hvordan man finder pmax...


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2015 af mathon

afs\ae tning(p_{max})=0 for

                     \frac{0{,}094\cdot p_{max}}{\pi }=\frac{\pi }{2}

                     p_{max}=\frac{\pi^2 }{2\cdot 0{,}094}

                  

                                                


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2015 af mathon

Indtjeningen = afsætning • stk-pris

             Ind(p)=35.000\cdot p\cdot \cos\left ( \frac{0{,}094\cdot p}{\pi } \right )\; \; \; \; \; \; p\in [0;p_{max}]

Maksimal indtjening
kræver
              \frac{\mathrm{d} Ind}{\mathrm{d} p}=0


Svar #3
30. august 2015 af FrederikBMøller (Slettet)

Tak fordi du svare, men vil du skrive lidt beskrivene tekst?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2015 af mathon

Noteres indtjeningen
                                      I(p)
skal ekstrema I_{max} søges for

                                     I{\, }'(p)=0


Skriv et svar til: Afsætningsfunktion, til at finde pmax

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.