Matematik

Blaver

31. august 2015 af Magnoerg (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan finder man omkredsen at et cylinder, når man ikke har højden, men kun diameteren af cylinderet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2015 af Therk

Pi (\pi) er defineret som forholdet mellem omkreds og diameter i en cirkel(!)

O = \pi \cdot d

En cylinder har ikke en omkreds, men et overfladeareal.

En cirkel har en omkreds, men ingen højde.

Hvilken figur har du?


Svar #2
31. august 2015 af Magnoerg (Slettet)

Jeg har et cylinder med diameteren 25 meter.


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2015 af Therk

Ved du hvad dens volumen er?


Svar #4
31. august 2015 af Magnoerg (Slettet)

Nej der står kun at diameteren er 25 meter..


Brugbart svar (1)

Svar #5
31. august 2015 af mathon

                                    Omkreds=\pi\cdot d


Brugbart svar (1)

Svar #6
31. august 2015 af Therk

Well, vi kan vel finde omkredsen med ligningen i #1 og det må være svaret.


Svar #7
31. august 2015 af Magnoerg (Slettet)

Tak venner, har fundet af opgaven ! :<D


Skriv et svar til: Blaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.