Matematik

Ligning

31. august 2015 af Phil2992 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe med at løse ligningerne:

1/2ax=b


X/a=1/c

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2015 af Therk

Hvad skal du løse for? (Hvad skal du isolere?)


Svar #2
31. august 2015 af Phil2992 (Slettet)

Isolere x

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2015 af mathon

                     ax=2b

                     x=\frac{2b}{a}


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2015 af Lolwuutz (Slettet)

Hvis opgaven blot lyder på at isolere x, i de to ligninger så kommer svaret her:

Ligning 1:

X=(2*b)/a

Ligning 2:

X=a/c


Svar #5
31. august 2015 af Phil2992 (Slettet)

Kan du give en forklaring på, hvordan man gør?

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.