Fysik

Oliesyre

31. august 2015 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Rumfanget af 1 dråbe opløsning kan bestemmes. Dette rumfang angives i cm^3 og betegnes med V. 

Diameteren på dråben er 36 cm. det er de oplysninger jeg har, hvilken formel kan man bruge til at regne rumfanget ud med ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2015 af mathon

                                                         V(d)=\frac{\pi }{6}\cdot d^{\, 3}


Skriv et svar til: Oliesyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.