Matematik

Kg og gram

31. august 2015 af Ebombe (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej. Jeg har fået en opgave der lyder følgende: 1 kg slik koster 60 kr.

Hvor meget koster 150 g? 

Hvor meget koster 0,6 kg? 

Er der nogen der vil hjælpe? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. august 2015 af Stats

1 kg = 1000 g

Derfor

1000 g = 60 kr

1 g = 1000 g = 60 kr = 0,06 kr.
         1000      1000

___________________________

0.6 kg = 600 g

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
31. august 2015 af Ebombe (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Kg og gram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.